DESIGN & KONCEPT

Bra design löser problem, engagerar och får hjärtan att slå snabbare

balazs-ketyi-LPWl2pEVGKc-unsplash.jpg

Att välja typsnitt till din hemsida eller grafiska profil kan kännas enkelt och trivialt, kanske till och med lite pretentiöst. Duger inte Arial och kornblått? Men de små valen säger något om dig och hur du upplevs. Hur företag uppfattas bygger lika mycket på kvaliteten i produkter och tjänster som i kommunikationens helhet ända ner till minsta detalj.

Livsviktig design

Design ska ha en funktion för att vara bra. Designen bär budskapet och avspeglar avsändaren. Du har säkert snubblat över en hemsida som inte känts seriös och trovärdig bara på grund av hur den är utformad. Samma företag kanske också har olika uttryck i olika kanaler vilket förvirrar besökarna. Koncept är övergripande och håller samman allt för att skapa en tydlig och bra varumärkesupplevelse.

​Underskatta inte kraften i ett bra hantverk

Köp inte en färdig mall till din nya hemsida. Låt istället designen bli till något mer än bara färgval, låt det bli något som lyfter ditt varumärke. Ett genomarbetat koncept knyter ihop alla kanaler, digitala som fysiska, så att ditt varumärke sticker ut och direkt känns igen.

Det här kan vi hjälpa till med inom
design & koncept

LOGOTYP & GRAFISK PROFIL

En bra logotyp berättar vad ni står för och andas varumärkets kärnvärden. En grafisk profil hjälper dig att hålla ihop varumärket så det ser ut och låter likadant var än din målgrupp möter dig. I den grafiska profilen ingår bland annat logotyp, färger, bildspråk och typsnitt. Vi hjälper dig sätta fingret på vad du vill få fram och hittar en form och en stil som ger ditt varumärke en stark grafisk identitet och den rätta känslan.

ian-schneider-TamMbr4okv4-unsplash.jpg

Vi skapar kommunikation som ger värde och resultat

Grunden i alla delar av vårt erbjudande är att skapa kommunikation som ger värde, förändring och konvertering. Det gör vi genom att vi oftast arbetar som fullservicebyrå för våra kunder. Dvs genom att vara den sammanhållande hubben som hjälper dig att hålla ihop strategi, design och innehåll. Från planeringen och strategierna, hela vägen ut till de konkreta aktiviteterna mot alla målgrupper, i alla tänkbara kanaler.