DESIGN & KONCEPT

Bra design löser problem, engagerar och får hjärtan att slå snabbare

Image by Balázs Kétyi

Att välja typsnitt till din hemsida eller grafiska profil kan kännas enkelt och trivialt, kanske till och med lite pretentiöst. Duger inte Arial och kornblått? Men de små valen säger något om dig och hur du upplevs. Hur företag uppfattas bygger lika mycket på kvaliteten i produkter och tjänster som i kommunikationens helhet ända ner till minsta detalj.

Livsviktig design

Design ska ha en funktion för att vara bra. Designen bär budskapet och avspeglar avsändaren. Du har säkert snubblat över en hemsida som inte känts seriös och trovärdig bara på grund av hur den är utformad. Samma företag kanske också har olika uttryck i olika kanaler vilket förvirrar besökarna. Koncept är övergripande och håller samman allt för att skapa en tydlig och bra varumärkesupplevelse.

Köp inte en färdig mall till din nya hemsida. Låt istället designen bli till något mer än bara färgval, låt det bli något som lyfter ditt varumärke. Ett genomarbetat koncept knyter ihop alla kanaler, digitala som fysiska, så att ditt varumärke sticker ut och direkt känns igen.

​Underskatta inte kraften i ett bra hantverk.

Det här kan vi hjälpa till med inom design & koncept

Webbdesign

Webbdesign som löser problem. Det ska vara snyggt och göra jobbet på alla plattformar och oftast moblie-first.

Grafisk profil

Den grafiska profilen har blivit ännu viktigare. Sammanhållen i en digifysisk värld så att alla känner igen dig.

Förpackningsdesign

Area har lång erfarenhet av förpackningsdesign. Allt från glassförpackningar till exklusiv champagne.

Fler tjänster