INNEHÅLL & SEO

Sprid ditt budskap på ett sätt som engagerar och konverterar

LIKE.jpg

Det är bara bra budskap som når ända fram till läsarens hjärta och har en chans att påverka. Idag när nätet och telefonerna är fulla med roliga klipp och snygga filmer som tävlar om uppmärksamheten måste ditt budskap vara knivskarpt. Text, film eller illustrationer hittar bara rätt mottagare om de är relevanta i både betraktarens och sökmotorns ögon.

I sökmotorernas våld

Vi sitter nog alla fast i sökmotorernas stenhårda grepp. De bestämmer vad som ska visas för vem, var och när. Men de är också en fantastisk möjlighet att nå rätt person, på rätt plats, vid rätt tidpunkt. Med ett genomtänkt och intressant innehåll får du hjälp av sökmotorerna att hitta rätt och nå ut. Det är sedan ditt budskap som trollbinder besökaren från första sekunden och får dem att stanna till en liten stund på just din sida. 

Sökmotorerna ändrar hela tiden sina algoritmer för att erbjuda sina kunder de mest relevanta resultatet. Detta kräver en ständig närvaro kring möjligheterna och tekniken. Välproducerat innehåll förblir relevant när det får uppmärksamhet och små justeringar för att följa med i sökmotorernas ständiga race. 

Vi hjälper dig med filmer, texter, annonser, metatexter, SoMe-poster. Det kan röra sig om allt från intervjuer och artiklar till säljande inlägg.

Glöm inte att utformningen på din hemsida också påverkar sökresultatet. En välstrukturerad sida med genomtänkt design prioriteras.

Det här kan vi hjälpa till med inom sociala medier

Artiklar

Hälsa, teknik och husdjur. Vi har erfarenhet att skriva medryckande och intressant för väldigt olika målgrupper.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet är inte avregistrerat. Ett relevant och intressant nyhetsbrev når ofta fram och engagerar

Sociala media

Inlägg och annonser på sociala medier är ett bra sätt att nå och starta en konversation med dina kunder. 

Fler tjänster